Medisch pedicure

Gespecialiseerd in risicovoeten

Als medisch pedicure (MBO niveau 4) heb ik mij gespecialiseerd in allerlei vormen van voetproblemen waarbij een verhoogd risico op complicaties aanwezig is. Verhoogd risico zoals bij diabetes-en reumapatiënten, maar ook bij risicopatiënten met neurologische aandoeningen, ouderdom of verwaarlozing. Ik kan op vakkundige wijze specialistische zorg bieden en adviezen geven.

Daarnaast heb ik een uitgebreide kennis van specialistische vaardigheden zoals nagelbeugeltechnieken, nagelreparaties en -protheses, antidruktechnieken en orthesiologie om zodoende bepaalde pijnklachten te voorkomen dan wel te verhelpen.

Als medisch pedicure werk ik op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders. Medisch pedicure is op dit moment de meest uitgebreide kwalificatie in de voetzorg.

Medisch pedicure bij Podozorg Heteren

Registraties

Als lid van Provoet ben ik opgeleid volgens de normen die de brancheorganisatie stelt. Voor het lidmaatschap van Provoet worden diploma-eisen gesteld als garantie voor een professionele kwalificatie. Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Pedicures (KRP). Hiermee verklaart ProCert dat ik met de genoemde specialisaties voldoe aan de kwaliteitseisen zoals gesteld door het Kwaliteitsregister.

Let op: de pedicure praktijk neemt geen nieuwe cliënten meer aan!

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.