Maak een afspraak

Telefonisch een afspraak plannen

Bel naar 06-43810698 en maak een afspraak met Podozorg Heteren. Meestal zijn er korte wachttijden en kunt u snel geholpen worden. Wij zijn beschikbaar van dinsdag tot en met vrijdag tussen 08:30 uur en 17:30 uur.

Tijdens behandelingen kan ik in verband met hygiëne en privacy de telefoon niet aannemen. Als u de voicemail inspreekt dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp. Klik op het onderstaande icoon om ons een WhatsApp bericht te sturen. Berichten worden beantwoord tijdens kantoortijden.

Bereik ons via WhatsApp06-43810698

Plan zelf een afspraak in onze agenda

Snel zelf een afspraak inplannen? Dat kan in onze online agenda. Hierin kiest u een gewenste datum en een tijdstip dat u goed uitkomt. Bent u al een keer in onze praktijk geweest? Dan kiest u voor de optie ‘bestaande patiënt’. U ontvangt een afspraakbevestiging per mail. Zo weet u zeker dat de afspraak gepland staat.

Klik op de onderstaande knop om zelf een afspraak in te plannen!

Maak een online afspraak

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.